Hockeyettan väljer Billboo

Supporterappar till hela Hockeyettan

Hockeyettan och alla dess i dagsläget 47 lag har valt Billboo för sin mobila kommunikation med supportrarna. Till säsongsstart kommer samtliga lag i Hockeyettan ha var sin supporterapp där supportrarna direkt i mobilen får nyheter, tabelläget etc för sitt lag.

– Som hockeyfantast känns det extra kul med detta samarbete med Hockeyettan, säger Anders Stjärnfeldt försäljningsansvarig på Billboo. Mobilen tar allt mer över som supportrarnas primära informationskälla och med den satsning som Hockeyettan nu gör når Hockeyettans klubbar ut till supportrarna på ett mycket kraftfullt och engagerande sätt.

Södermanlands Ishockeyförbund når ut till användarna

Södermanlands Ishockeyförbund har valt Billboos tjänst Federation för att skapa nya möjligheter till kommunikation med alla supportrar, ledare, utövare och engagerade föräldrar i distriktet.

Med Billboo Federation samlar Södermanlands Ishockeyförbund resultat och kommande matcher för hela distriktet direkt från Swestat samt nyheter, regler och annan intressant information.
Att enkelt kunna nå information direkt i mobilen underlättar avsevärt för användarna och skapar än större intresse samt engagemang kring sporten.

Södermanlands hockey appen levereras i början av hösten.

Följ Tre Kronor Legends i deras app!

Veteranlandslaget Tre Kronor Legends

Nu på lördag den 29 mars kl 16.00 möter Tre Kronor Legends Finlands legender i en hård drabbning i AXA Sports Center i Södertälje och i samband med detta släpper laget sin egen app så att alla vi hockeytokiga runt om i landet kan följa våra idoler på nära håll.

Ladda ned appen och frossa i svensk hockeyhistoria, läs och imponeras av de olika meritlistorna.
Startuppställning visar vilka spelare som är kallade till nästkommande match plus att ni via funktionen Truppen kan läsa om alla spelare, ledare och domare som är med i Legends.