Stockholmshockeyn blir ännu enklare att nå

2012-08-22

Indians
Stockholms Ishockeyförbund jobbar ständigt på att göra ishockeyn i regionen än mer tillgänglig. Som ett led i detta satsar nu förbundet på en mobil app där utövare, ledare samt supportrar enkelt skall hitta den information och statistik man söker.

-Vi ser att mobilen blir en allt viktigare kanal för våra medlemmar och alla ishockeyintresserade i regionen varför vi nu gör denna satsning tillsammans med Billboo. Vi börjar i liten skala och tanken är att växa med de behov som framkommer från användarna så att vi över tiden kan erbjuda en komplett applikation som ger användarna alla de funktioner som efterfrågas mobilt, säger Lars Brandin, Kanslichef på Stockholms Ishockeyförbund.

-Billboos målsättning är att hjälpa Svensk idrott på alla plan att underlätta kommunikationen med utövare, medlemmar och supportrar varför detta samarbete med Stockholms Ishockeyförbund känns extra inspirerande, säger David Broberg på Billboo. Precis som förbundet ser vi att mobilen börjar ta över som den primära informationskällan vilket gör det högst relevant för klubbar såväl som förbund att finnas tillgängliga i den mobila kanalen. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi över tiden kommer erbjuda en allt mer fullödig upplevelse för supportrarna.