Live-rapportering från Halmstads BKs matcher direkt till mobilen!

2012-01-24

HBK logo

Live-rapportering från Halmstads BKs matcher direkt till mobilen!

Halmstads BK har fler medlemmar än någonsin och tar nu sikte mot 2014 då föreningen firar sitt 100-års jubileum. Ambitionen är då att åter vara en förening att räkna med i Allsvenskan. Ett led i denna satsning är att ge medlemmar och supportrar ännu bättre möjligheter att följa laget.
Tillsammans med Billboo skapas nu ett digitalt matchprogram för kunna erbjuda intresserade medlemmar och supportrar en ny spännande tjänst som kommer lanseras inför säsongstarten. Supportrar med iPhones och Android-mobiler kommer kunna följa laget direkt i sina mobiler och få en djupare inblick med bl.a. liverapportering direkt från matcherna.

“Vi inom Halmstads BK vill ge våra supportrar absolut bästa upplevelse innan, under och efter matcherna varför vi nu satsar på Billboos LIVE!-plattform. Med HBKs Mobila Matchprogram kommer fansen komma än närmare laget och kunna följa vad som sker i klubben direkt i mobilen vilket vi hoppas många ska uppskatta” säger Patrik Emvall, Försäljnings- och marknadschef på Halmstads BK.

"Dagens supportrar blir allt mer intresserade av sina lag och vi är mycket glada över att HBK valt Billboo för att ge supportrarna bästa tillgång till information kring laget. Vi är extra glada att HBK valt vår Billboo LIVE!-tjänst vilken är framtaget för att maximera upplevelsen innan, under samt efter matcherna och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med HBK och HBKs alla supportrar.” säger David Broberg på Billboo.

Supportrarna kommer få tillgång till HBKs Mobila Matchprogram i god tid inför säsongstarten.