Hammarby Handboll ger tillbaks till supportrarna!

2012-04-20

HIF

Hammarby Handbolls supportrar gick på mindre än tre dagar in och räddade klubbens elitlicens genom att köpa över 1 300 årskort! Hammarby Handboll vill nu i samarbete med Billboo och Svenskalag.se ge något tillbaks till supportrarna i form av Mobila Matchprogram som gör det gratis för supportrarna att följa sitt lag direkt i sina mobiler.

“Vi är helt överväldigade över den uppslutning som varit kring Hammarby Handboll och den enorma insats Hammarby Fans och alla våra supportrar gjort, säger Kalle Strandberg, ordförande för Hammarby Handboll. Tillsammans med Billboo och Svenskalag.se får vi nu en möjlighet att ge något tillbaks och vi hoppas och tror att supportrarna kommer uppskatta att vi gör det än enklare att följa vad som händer med Hammarby Handboll i form av Hammarby Handbolls Supporterapp.”

"Det känns enormt kul att få vara delaktig i detta och ge tillbaks till den stora Bajen familjen som räddat en av Sveriges mest anrika handbollsklubbar, säger David Broberg, grundare av Billboo AB. Vi hoppas att Supporterappen ytterligare ska öka intresset för Hammarby Handboll samt locka än mer supportrar till matcherna.”

“Hammarby Handboll har använt Svenskalag.se för all information om A- såväl som junior-lagen under en längre tid varför det känns naturligt att göra detta tillsammans med vår samarbetspartner Billboo, säger Robert Larsen, grundare av Svenskalag.se. Med Supporterappen kommer Hammarby Handbolls alla supportrar kunna följa nyheter, matchreferat, startuppställningar samt mycket annat. “

Ladda ner Hammarby Handbolls Supporterapp på:


Hammarby Handboll available in Google Play