När upplevelser är mobila

Billboo Free - Supporterapp gratis för ditt lag

Billboo Free är gratis för er som klubb och ni får en unik webapp vilken ger era supportrar och medlemmar information om allt som händer i klubben på ett enkelt sätt direkt i mobilen.

Nyheter, information, spelarna, tabeller samt andra värdefulla funktioner ingår i Billboo. Resultatet blir att supportrarna och medlemmarna har ständig tillgång till all info om klubben vilket ökar intresset kring klubben avsevärt.

Billboo bygger på en kraftfull plattform vilken ger supportrar tillgång till information som tidigare ej varit möjlig att förmedla mobilt samt helt nya intäkter för er som klubb via annonser i appen.

Kontakta oss via epost eller ring oss så diskuterar vi just era exakta behov och vad ni kommer vinna på Billboo. Ni kan också direkt skapa er egna Billboo app gratis här.Billboo Pro - för satsande lag

Billboo Pro är utvecklat för dom klubbar som satsar lite extra på sin supporterkommunikation och får med Billboo Pro ett verktyg att skapa nya intäkter samt engagera supportrarna än mer. Med Billboo Pro får ni även ett proaktivt verktyg att locka fler supportrar till matcher samt evenemang.

Billboo Pro ger ytterligare funktioner såsom app för App Store och Google Play, plats för fler lag (dam, herr, junior elit) samt egna annonsplatser. Ni får även tillgång till Billboo Mobile Center vilket är en app via vilken ni enkelt kan lägga in nyheter direkt från en träning eller på väg till matchen hantera startuppställningen, allt direkt i mobilen.

Vill ni nå era supportrar direkt i mobilen och skapa ekonomiska incitament för era sponsorer är Billboo Pro rätt för er.

Kontakta oss via epost eller ring oss för att veta mer om Billboo Pro.Billboo LIVE! - för elitlag

Billboo LIVE! är vårt flaggskepp och tar supporterkommunikationen till sin mobila ytterlighet då supportrarna bl.a. får direktrapportering före, under samt efter matcherna via både text, bild samt video.

Billboo LIVE! är ett kraftfullt verktyg för er som klubb att engagera era supportrar än mer med samt lönsamt som sponsorplattform. Att nå varje individuell supporter är extremt värdefullt för sponsorer.

Med Billboo LIVE! ger ni bättre, snabbare och mer initierad information till era supportrar än något annat forum kan ge!

Billboo LIVE! är även en mycket kraftfull plattform för er som klubb att sälja in sponsorer till. Att ständigt kunna nå supportrarna i deras mobiler ger stora vinster för sponsorerna som kan rikta sina budskap
till rätt supporter vid rätt tid på rätt plats. Klubben erhåller alla intäkter från den egna annonsförsäljningen.

Kontakta oss via epost eller ring oss för att veta mer om Billboo LIVE!.
Billboo Club - för föreningar

Billboo CLUB skapar förutsättningar för er som förening till bättre kommunikation med ledare, utövare, medlemmar och supportrar. Ni når hela föreningen - direkt i mobilen, ni stärker helt enkelt föreningskänslan.

Billboo CLUB är framtagen med tanke på tre saker:
* Vi vill hjälpa till att ”samla föreningen”, dvs stärka banden mellan lagen/ ledare/ supportrar/ medlemmar så att ni är en förening.
* Vi vill även att de annonsutrymmen som finns i appen skall bli en välkommen inkomstkälla till föreningen. Ni har möjlighet att sälja in annonser till sponsorerna i appen. Ett bra komplement (mervärde) till skylten på arenan.
* Nya möjligheter att sprida information om nyheter, utbildningar, föreningsträffar, tränarmöten m.m. enkelt via appen. Alla i och runt föreningen får relevant information kring matcher, nyheter etc på ett enkelt sätt som ger ett stort mervärde samt breddar intresset för lagen och föreningen än mer.

Kontakta oss på Billboo via epost eller ring för närmare diskussion om just er förenings exakta behov.Billboo Federation - för förbund

Nu kan ni samla alla lag i en och samma app och därmed ge supportrar en källa till all information om er sport! Supportrarna vill ha ständig tillgång till så mycket information som möjligt om sitt lag och sin sport.
Ni som förbund sitter på en guldgruva i form av den mest aktuella och exklusiva informationen och nu med Billboo Federation appen kan supportrarna äntligen få den information dom förtjänar samt att ni som förbund når ut mer era budskap och information till den stora massan.

Se gärna Stockholms Ishockeyförbunds Sthlm Hockey-appen, www.matchprogram.nu, där alla lag från junior till senior och både dam och herr samsas i samma app. Nyheter, tabeller, spelscheman, arena/halllistning, kontaktinfo etc är sådant som efterfrågas av supportrarna. Med Billboo Federation kan ni ge supportrarna just detta var dom än befinner sig.

Kontakta oss på Billboo via epost eller ring för närmare diskussion om hur Billboo Federation kan hjälpa er som förbund i kommunikationen.